Original on Transparent.png

Bestill nå og få 30% rabatt på de første 2 timene!

O

VIL DU NÅ DITT FULLE POTENSIAL?

Se for deg å kunne slå sterke mesterspillere, og kjempe i toppen i nasjonale og internasjonale turneringer.

 

Tenk også på alle fordelene ved en forbedret konsentrasjonsevne og gode analytiske ferdigheter som du kan benytte videre i livet.

Veien hit er dessverre langt ifra lett. Man må gjennom utallige sjakkbøker og frustrerende oppgaver, og selv etter det får man ikke alltid de resultatene man ønsker. Det kan føles veldig irriterende, og man kan fort gå lei.

 

Derfor er det viktig å ha en god trener som gjør sjakktreningen interessant og motiverer deg på veien. Når du trener med oss vil du få treningsmetoder vi selv har brukt årevis på å lære, slik at du raskere kan nå dine mål. Med all vår kunnskap kombinert, har vi dannet en bedre oversikt for hvordan du kan effektivisere forbedringsprosessen.

Våre trenere

Trenerne i SpillSjakk konkurrerer aktivt på et høyt nasjonalt og internasjonalt nivå.

Vi har lang erfaring både som sjakktrenere og sjakkspillere, og vet hva som skal til for at du skal nå til topps.

Vi har blant annet vært med på å trene en rekke norske talenter i juniortoppen de siste årene.

 

Noen av oss jobbet også nylig som sjakktrenere på heltid for Australias største sjakkselskap, hvor vi hjalp unge australske talenter med å forbedre spillet sitt.

Vi tilbyr tilrettelagt undervisning både privat og i grupper, enten ansikt til ansikt eller på nett dersom det er ønsket. Vi tilpasser hver enkelt time til elevens behov og jobber med å finne ut hvor det er størst forbedringspotensial. For at du også skal få maksimalt utbytte av din egentrening, gir vi hver av våre elever en tilrettelagt treningsplan. 

VI GARANTERER ALLTID

  • Trenere på et høyt internasjonalt nivå, med flere års trenererfaring

  • Skreddersydd treningsplan så du kan ta spillet ditt til det neste nivået

  • Tilrettelagte undervisningstimer med fokus på individuelle behov

  • Treningsmetoder brukt av spillere i verdenseliten

  • Hjelp under turneringer - vi prøver alltid å være så tilgjengelige som mulig for å besvare eventuelle spørsmål du måtte ha

  • Fornøydgaranti - dersom du ikke er 100% fornøyd, vil du selvfølgelig få pengene tilbake

BOOK TIME NÅ

Simen Agdestein om oss

Simen Agdestein er trener på sjakklinja ved NTG og har trent mesteparten av norsk sjakkelite, deriblant verdensmester Magnus Carlsen. Han har selv representert Norge i 8 sjakkolympiader, vunnet store internasjonale turneringer og har på topp vært nummer 16 i verden. Simen har også prestert på fotballbanen med 8 kamper på A-landslaget.

Hør hva våre elever har å si

«Godt forberedte timer med god personlig oppfølging som har hatt stor betydning for videre utvikling. Jeg har fått hjelp med grundige analyser av egne partier og med utvikling av alt fra åpningsrepertoaret til sluttspillferdigheter. Jeg har vært meget godt fornøyd med timene»

- Jacob Templen Grave, juniorspiller på mesternivå

«Jeg lærte mye om alle fasene i spillet, spesielt sluttspill. Sluttspill er noe jeg har slitt med tidligere og bedre sluttspillferdigheter har hjulpet meg å bli en bedre sjakkspiller. Timene var også spennende og interessante - samtidig som jeg fikk utfordringer.» - William A. Olsen, Norgesmester U12 2019, flere ganger Norgesmester i lyn og lagturneringer

«Det finnes mange online verktøy for å bli bedre i sjakk, men jeg vil påstå at ingen erstatter verdien av å ha en dyktig én-til-én trener som tar for seg ditt konkrete spill og vaner ved sjakkbrettet. Treneren min identifiserer raskt hovedutfordringer man sammen kan fokusere på, og er dyktig til å utfordre og involvere. For meg har dette ikke bare ført til fremgang ved sjakkbrettet, men også morsomme sjakktimer med en rekke "aha-opplevelser".»

- Lars, ambisiøs hobbyspiller

«Veldig dyktig sjakklærer og spiller, som stiller utrolig godt forberedt til timen - med analyse og oppgaver, som utfordrer eleven på en pedagogisk og fin måte. Merker stor fremgang og økt motivasjon hos eleven. Timene er - både over brettet og online, proft gjennomført og et høydepunkt i hverdagen» -Foreldre til Birk Braaten, talentfull ung spiller.

våre priser

 

1 PERSON

450kr

pr. time

 

2 PERSONer

750kr

pr. time

 

3+ PERSONer

950kr

pr. time

(315kr for de første 2 timene)

(525kr for de første 2 timene)

(665kr for de første 2 timene)

 

Vi tilbyr også rabatter dersom du ønsker å bestille flere timer av gangen.

Ta kontakt for mer informasjon.

For oss i SpillSjakk er det svært viktig å leve opp til de forventningene du har som kunde. Derfor har vi fornøyd-Garanti, så hvis du ikke er fornøyd med treningen vil du selvfølgelig få pengene refundert. Garantien gjelder for de første 2 treningstimene, og må kreves innen 14 dager etter time nummer to.

Ta kontakt nå for å forbedre dine sjakkferdigheter!

Takk for innsendingen din!