møt oss

Mitt navn er Johannes Haug og jeg begynte allerede i 6-årsalderen å være nysgjerrig på spillet sjakk. Helt siden det har jeg vært hekta, og jeg har nå spilt turneringer i over 10 år. I løpet disse årene har jeg oppnådd den gjeve tittelen internasjonal mester og har nå en rating på rundt 2430.

 

Noen av mine beste sjakkprestasjoner er: Nordisk mester i aldersbestemte klasser, flere ganger norgesmester for ungdom og remis mot nummer 30 i verden.

Jeg heter Lucas Ranaldi og har så lenge jeg kan huske hatt en stor interesse for sjakk. De siste 8-9 årene har jeg vært en aktiv turneringsspiller, og har på den tiden opparbeidet meg en rating på ca. 2350 samt tittelen FIDE Mester.

 

Noen av mine beste prestasjoner er: 8 ganger norgesmester for lag, 2.plass i Kesarovski-Stanchev Memorial 2018 og 17.plass i U18 VM 2017. 

om oss

I tillegg til å være habile sjakkspillere, har vi stor glede av å trene elever og se dem utvikle seg. Vi har lang erfaring som sjakktrenere, og har de siste årene vært med på å trene noen av Norges mest lovende talenter. Vi er begge også tidligere elever ved Simen Agdesteins sjakklinje på NTG, hvor en rekke kjente, norske stormestre har gått. For å nevne noen, er tidligere elever verdensmester Magnus Carlsen, juniorverdensmester 2017 Aryan Tari og tidligere 2700+ Jon Ludvig Hammer. Våre tre år på NTG har hatt stor betydning for vår satsning videre, både som sjakkspillere og sjakktrenere. Etter endt skolegang benyttet vi muligheten til å reise til Sydney for å jobbe som sjakkinstruktører i et halvt år. Under oppholdet lærte vi pedagogiske metoder og hvordan man kan tilpasse undervisningen til en rekke forskjellige nivåer. Vår visjon er å hjelpe sjakkspillere i alle aldre med å nå sine mål, samt bidra til økt sjakkinteresse blant folket