møt oss

Mitt navn er Johannes Haug og jeg begynte allerede i 6-årsalderen å være nysgjerrig på spillet sjakk. Helt siden det har jeg vært hekta, og jeg har nå spilt turneringer i over 10 år. I løpet disse årene har jeg oppnådd den gjeve tittelen internasjonal mester og har nå en rating på rundt 2450.

 

Noen av mine beste sjakkprestasjoner er: Nordisk mester i aldersbestemte klasser, flere ganger norgesmester for ungdom og remis mot nummer 30 i verden.

Jeg heter Lucas Ranaldi og har så lenge jeg kan huske hatt en stor interesse for sjakk. De siste 8-9 årene har jeg vært en aktiv turneringsspiller, og har på den tiden opparbeidet meg en rating på ca. 2350 samt tittelen FIDE Mester.

 

Noen av mine beste prestasjoner er: 8 ganger norgesmester for lag, 2.plass i Kesarovski-Stanchev Memorial 2018 og 17.plass i U18 VM 2017. 

Jeg heter Tor Fredrik Kaasen og er 18 år. Jeg begynte å spille turneringssjakk da jeg var 11, og har helt siden det vært fullstendig oppslukt av sjakk. I løpet av mine 7 år med turneringssjakk har jeg fått en rating på rundt 2400. 

Mine beste prestasjoner er: 3.plass i EM U18, 4.plass i VM U16 og norgesmester i ulike aldersklasser

Mitt navn er Gunnar Lund og jeg er 18 år. Tidlig på barneskolen lærte faren min reglene til sjakk, og allerede i 12 årsalderen var jeg i gang med turneringssjakk. Siden den gang har brikkene aldri stått stille. Med mange oppturer og nedturer har jeg klart å nå en rating på over 2300.

 

Noen av mine beste prestasjoner er: Norgesmester for junior, vinner av Tromsøsjakken NGP, Blåbyen GP og Znosko Borovsky Cup

om oss

I tillegg til å være habile sjakkspillere, har vi stor glede av å trene elever og se dem utvikle seg. Vi har lang erfaring som sjakktrenere, og har de siste årene vært med på å trene noen av Norges mest lovende talenter. Vi er stort sett alle også tidligere elever ved Simen Agdesteins sjakklinje på NTG, hvor en rekke kjente, norske stormestre har gått. For å nevne noen, er tidligere elever verdensmester Magnus Carlsen, juniorverdensmester 2017 Aryan Tari og tidligere 2700+ Jon Ludvig Hammer. Våre tre år på NTG har hatt stor betydning for vår satsning videre, både som sjakkspillere og sjakktrenere. Etter endt skolegang benyttet også et par av oss muligheten til å reise til Sydney for å jobbe som sjakkinstruktører i et halvt år. Under oppholdet lærte vi pedagogiske metoder og hvordan man kan tilpasse undervisningen til en rekke forskjellige nivåer, som er kunnskaper vi har delt videre med alle trenerne i SpillSjakk. Vår visjon er å hjelpe sjakkspillere i alle aldre med å nå sine mål, samt bidra til økt sjakkinteresse blant folket