møt oss

Mitt navn er Johannes Haug og jeg begynte allerede i 6-årsalderen å være nysgjerrig på spillet sjakk. Helt siden det har jeg vært hekta, og jeg har nå spilt turneringer i over 10 år. I løpet disse årene har jeg oppnådd den gjeve tittelen internasjonal mester og har nå en rating på rundt 2450.

 

Noen av mine beste sjakkprestasjoner er: Nordisk mester i aldersbestemte klasser, flere ganger norgesmester for ungdom og remis mot nummer 30 i verden.

Jeg heter Lucas Ranaldi og har så lenge jeg kan huske hatt en stor interesse for sjakk. De siste 8-9 årene har jeg vært en aktiv turneringsspiller, og har på den tiden opparbeidet meg en rating på ca. 2350 samt tittelen FIDE Mester.

 

Noen av mine beste prestasjoner er: 8 ganger norgesmester for lag, 2.plass i Kesarovski-Stanchev Memorial 2018 og 17.plass i U18 VM 2017. 

Jeg heter Tor Fredrik Kaasen og er 19 år. Jeg begynte å spille turneringssjakk da jeg var 11, og har helt siden det vært fullstendig oppslukt av sjakk. I løpet av mine 7 år med turneringssjakk har jeg fått en rating på rundt 2400. 

Mine beste prestasjoner er: 3.plass i EM U18, 4.plass i VM U16 og norgesmester i ulike aldersklasser

Mitt navn er Gunnar Lund og jeg er 18 år. Tidlig på barneskolen lærte faren min reglene til sjakk, og allerede i 12 årsalderen var jeg i gang med turneringssjakk. Siden den gang har brikkene aldri stått stille. Med mange oppturer og nedturer har jeg klart å nå en rating på over 2300.

 

Noen av mine beste prestasjoner er: Norgesmester for junior, vinner av Tromsøsjakken NGP, Blåbyen GP og Znosko Borovsky Cup

Jeg heter Milton Pantzar og jeg har spilt sjakk i over 10 år. I 2012 spilte jeg mitt første VM for ungdom, og siden da har jeg spilt i en rekke turneringer, både nasjonalt og internasjonalt. Så langt i karrieren har jeg oppnådd IM-tittelen og en rating på litt over 2400.

 

Noen av mine beste prestasjoner er: Norgesmester for lag 2019-2020, Svensk Mester for lag 2017 og Svensk Mester i diverse aldersklasser.

Mitt navn er Isak Sjøberg og er 17 år. Jeg har spilt sjakk nesten hele livet, og begynte å spille ordentlige turneringer for 8 år siden. I denne perioden har jeg klart å skaffe meg en rating rett under 2300.

 

Noen av mine beste prestasjoner som sjakkspiller er: Regjerende juniornorgesmester, flere andre norgesmestertitler i aldersbestemte klasser og deltakelser i en rekke EM og VM for ungdom

Jeg heter Jens Ingebretsen og er 17 år. Det var i 6-årsalderen jeg begynte å spille sjakk, og siden da har jeg vært helt hekta. Fra 10-årsalderen har jeg vært en aktiv turneringsspiller, både nasjonalt og internasjonalt. I 2019 oppnådde jeg 2300 i rating og tittelen FM.

 

Noen av mine beste prestasjoner er: Nordisk mester U13, vinner av Kragerø GP 2020 og NM-titler i forskjellige aldersklasser.

Jeg heter Haakon Wright og er 20 år. Jeg startet å få interesse for sjakk da jeg var 11 år. Dette ble fort noe jeg brukte mye tid på og har etterhvert deltatt på mange turneringer. Min høyeste rating har vært ca 2000.

 

Mine beste prestasjoner er nok 2. plass i Landsturneringen klasse 2 og 2. plass i Kragerø Resort Chess klasse B.

Mitt navn er Jonas August Bernstein, og jeg har en stor lidenskap for sjakk. 

I motsetning til de fleste andre trenerne i SpillSjakk begynte jeg å spille i voksen alder, og vet derfor mye om hvilke utfordringer man kan møte på når man starter sent, samt hvordan man kan løse dem. Etter å nå ha spilt i noen år har jeg opparbeidet meg en rating på rundt 1800.

Mine største suksesser på sjakkbrettet er nok ratingprestasjoner opp mot mesternivå i en rekke turneringer

Jeg heter Eirik Aarnes, og jeg er en 26 år gammel lærerstudent. Som sjakkspiller er jeg et produkt av Magnus-bølgen, og jeg spilte min første langsjakkturnering i 2015 som 19-åring. Sjakk har siden den gang vært min store lidenskap, og jeg har spilt flere titalls turneringer. I tillegg har jeg undervist både barn og voksne i tre år. Jeg vet bedre enn de fleste hva som trengs for å bli en sterk sjakkspiller i voksen alder, og bruker det jeg har lært gjennom egen utvikling og min pedagogiske utdanning til å finne en løsning som passer for deg. Min FIDE-rating er 1950, og jeg har også en onlinerating mellom 2200 og 2350.

 

Mine sterkeste prestasjoner er seiere mot flere spillere blant Norges 150 beste og prestasjonsrating på 2200 i Kragerø Resort Chess 2017 og Offerspill Invitational 2020.

om oss

SpillSjakk ble startet i 2020 av Johannes Haug og Lucas Ranaldi, men vi har nå utviklet oss til et bredt spekter av sjakkspillere med forskjellige styrker og spillestiler, som alle også har stor glede av å trene elever og se dem utvikle seg. Vi har lang erfaring som sjakktrenere, og har de siste årene vært med på å trene noen av Norges mest lovende talenter. De fleste av oss er også tidligere elever ved Simen Agdesteins sjakklinje på NTG, hvor en rekke kjente, norske stormestre har gått. For å nevne noen, er tidligere elever verdensmester Magnus Carlsen, juniorverdensmester 2017 Aryan Tari og tidligere 2700+ Jon Ludvig Hammer. Årene på NTG har hatt stor betydning for vår satsning videre, både som sjakkspillere og sjakktrenere. Et par av oss reiste også til Sydney etter endt skolegang for å jobbe som sjakkinstruktører i et halvt år. Under oppholdet lærte vi pedagogiske metoder og hvordan man kan tilpasse undervisningen til en rekke forskjellige nivåer, som er kunnskaper vi har delt videre med alle trenerne i SpillSjakk. Vår visjon er å hjelpe sjakkspillere i alle aldre med å nå sine mål, samt bidra til økt sjakkinteresse blant folket.